27.05.2008

Rot!

Det fyrste eksamensresultatet ein legg merke til er kor mykje rot som utviklar seg i løpet av tida ein bruker på å (skulle) lese.

Då eg i stad snudde på PC-stolen og såg korleis det ser ut bak meg innså eg kor rotate det er her. Og eg som trudde pulten min var ille.
Det eg ser er klede. Ikkje berre skitne klede, men og ein klesvask som heng på tørkestativet foran TV-en. Eg har ikkje flytta dei fordi eg ikkje har brukt TV-en. TV-en er ikkje i bruk akkurat no fordi sofaen er fyllt av ein open koffert og ei (ubrukt) pizzafjøl. Bordet mitt er ganske ryddig av den enkle grunn at eg ikkje treng gå så langt inn på hybelen om eg ikkje bruker sofaen og TV-en. Det einaste som ligg der er ei t-skjorte og ei ølflaske. Når eg ser ølflaska hugser eg flaskepanten som ikkje er panta på fleire månader. Eg kan ikkje klage på at eg har dårleg råd før eg har gjort det...
Bøker ligg cirka over alt på grunn av eksamenslesning(sforsøk) og breier seg frå gulvet via ei hylle ved sida av meg via printeren og opp til pulten. Printeren har eit par gamle fat stabla på toppen som eg har flytta vekk for å få plass til tastaturet. Pulten er full av rot eg eigentleg burde flytta, samans med rot som elles ligg der, og rot eg ikkje hugsar korleis havna der til å byrje med. (Solbriller har eg ikkje brukt sida sommaren i fjor. Kvifor ligg Xbox-kontrollen der? Og når var sist eg brukte den tanga?) Under trappa heng ei bundaskjorte eg ikkje har hengt i skapet fordi eg ikkje har plass der på grunn av skittenklede som fyller den delen av skapet eg kan hengje klede i (med mindre det er for mykje skittenklede) og gulvet og stolen utanfor. (Stolen nede også, forsåvidt.) Bokhyllene mine er eit rot fordi eg ikkje har hatt tid til å rydde dei. (Og om eg hadde hatt tid hadde eg berre rota dei til igjen om eg skulle hatt bøker til å lese til eksamen..) Det einaste eg ser som ikkje er rot her er senga og PC-en min, noko som i og for seg er greitt sida det er det eg har planar om å utnytte meg av til eg prøver å rydde i morgon.

Ah, og om nokon kunne tenkt seg bilete i dette innleggjet vart dei sensurert.

3 kommentarer:

Åsta Mari sa...

Bra blogg:) Var omtrent sånn hos meg òg da jeg begynte å se meg rundt etter eksamen. Er vel sånn fortsatt forresten:P

Øystein sa...

Tviler på at du slår rommet mitt ;)Greier ikke å gjøre NOE de dagene jeg jobber. Har gått ukevis...

cuckoo sa...

oh, det der hørtes mareritt ut D: akkurat sånn kommer det til å bli når jeg flytter for meg selv og jeg ikke har mamma og pappa til å rydde opp etter meg .___.

du skriver veldig morsomt forresten, det er ganske vanskelig å slutte å lese når man først har begynt ;p Og det er jo et bra tegn når du skal starte en blogg. Så hurra ! :3